Vila Poštanski dom

SO Direkcije PTT-a i Lazarev zavet d.o.o iz Vrnjačke Banje produžili su ugovor prema kome se članovima naše sindikalne organizacije i članovima njihovih porodica omogućuje boravak u Vili Poštanski dom po povlašćenim cenama.

Usluge je bazirana po principu polupansiona (PP) što obuhvata noćenje sa doručkom – švedski sto i večerom – klasičan servis. Svaka soba ima klima uređaj, TV, telefon, WC sa tuš kabinom i fenom.

Cene su dole navedene, a za članove sindikata i članove njihovih porodica cena se umanjuje za 10%:

Jednokrevetna soba 2.500,00 din
Dvokrevetna soba 2.100,00 din
Apartman standard 2.650,00 din

Treća odrasla osoba u sobi plaća 80%, a svaka sledeća 70% od pune cene.

Boravišna taksa se plaća posebno, na licu mesta, saglasno odluci Skupštine opštine Vrnjačka Banja iznosi 90,00 din dnevno po osobi. Popust za decu od 2-12 godina se obračunava shodno cenovniku kompanije Lazarev zavez d.o.o. Plaćanje je putem administrativne zabrane uz mogućnost odloženog plaćanja do kraja godine.

Način prijavljivanja

Član sindikata koji želi da koristi usluge Vile Poštanski dom – Vrnjačka Banja treba da se javi telefonom proveri da li ima slobodnog smeštaja u željenom terminu, a potom mu recepcija sačinjava obračun i dostavlja radi potpisivanja administrativne zabrane. Član sindikata potpisuje zabranu, overava je u obračunskoj službi i original dostavlja Sindikalnoj organizaciji, čime je postupak rezervacije završen.

Vila Poštanski dom
Banović Strahinje 8
PAK: 567233
36210 Vrnjačka Banja
www.pttdom.co.rs
Tel: 036 611 922, 036 611 923;
Fax: 036 611 568

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.