Vanredno stanje zbog korona virusa

Vlada Republike Srbije uvela je vanredno stanje zbog korona virusa. Ovo je prvi put, nakon 1972. godine, da se kao država susrećemo sa pandemijom i merama karantina. Zbog toga je veoma važno da se pridržavamo propisanih pravila higijene i ponašanja, kako bi očuvali zdravlje svih nas.

Očekujemo da će rukovodstvo preduzeća uskoro doneti plan rada u vanrednim okolnostima i pozivamo sve zaposlene da se ponašaju u skladu sa tim.

Što se tiče sindikalnih aktivnosti, organizacije izleta, rekreacije i sličnih aktivnosti, one se odlažu do daljeg, odnosno dok opasnost od pandemije ne bude zvanično proglašena okončanom. Primarna funkcija sindikata, a to je zaštita prava zaposlenih, radnog odnosa i zdravlja zaposlenih i dalje ostaje naš prioritet.

Shodno prethodnom informacija vezana za rekreaciju koju smo dobili od FitPass-a je da sledeća:

Kolektivna bezbednost i zdravlje su najvažniji, pa smo shodno najnovijoj odluci Vlade Republike Srbije odlučili da u ovom momentu zamrznemo članarine, a njihovo produženje će biti omogućeno onog trenutka kada se za to steknu uslovi. Sve aktivne članarine u tekućem periodu će biti reaktivirane kada to bude bilo moguće i bezbedno, a shodno odluci nadležnih organa. Najbitnije nam je dobro zdravlje naših korisnika, a svakako ćemo ispoštovati sve međusobno dogovorene obaveze.

O svim daljim aktivnostima ćemo Vas blagovremeno obaveštavati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.