Rekreacija u 2020. godini

U 2020. godini preko SO Direkcije možete ići na rekreaciju samo na Stari DIF. Za sada, jedini važeći ugovor SO Direkcije ima sa Gradskim centrom za fizičku kulturu (Stari DIF). Nakon više godina saradnje, ugovori sa Tonusom i Yoga gym-om nisu produženi. Razlozi za to leže u nedostatku volje za saradnju i u problemima sa prostorom koje ima Yoga gym. U narednom periodu potrudićemo se da nađemo odgovarajuću zamenu, kako naši članovi ne bi bili isključivo vezani za centar grada, kada je reč o sportu i rekreaciji. O tome ćete biti blagovremeno obavešteni.

Zgrada Starog DIFa u Deligradskoj 27.

Stari DIF se nalazi u Deligradskoj br. 27. i trude se da promovišu programske aktivnosti sa ciljem podsticanja i širenja svesti o značaju bavljenja fizičkom aktivnošću. Programskim sadržajem obuhvaćene su starosne kategorije građana od beba do najstarijih lica. Izuzetno veliki broj programa se realizuje u salama 1, 2, 3 i 4, među kojima su fudbal, košarka, odbojka, fitnes programi, zatim programi u Svečanoj sali, Trim kabinetu, Кardio-teretani, velikom i malom bazenu i Hidro bloku. Jedan od važnih segmenata su spoljni tereni za ekipne sportove i tenis, a koji se u zimskom periodu pretvaraju u klizalište za sve ljubitelje klizanja. Posebno su popularni fitnes programi za sve kategorije sugrađana kao i porodična rekreacija.

Članovima SO Direkcija omogućeno je nekoliko varijanti korišćenja kapaciteta Starog DIFa:

  • Kario-teretana – 12 termina u roku od 30 dana od dana izdavanja kartice. Administrativna zabrana se potpisuje na mesec dana i iznosi 1.000 dinara za članove Sindikata. Kardio teretana se može koristiti svakog dana osim nedelje u terminu od 07.00-21.00. Administrativnu zabranu možete preuzeti ispod. Kardio -teretana je prva strana u prilogu sa administrativnom zabranama.
  • Slobodno plivanje – bazen i sauna – 10 termina u roku od 30 dana od dana izdavanja kartice. Administrativna zabrana se potpisuje na mesec dana i iznosi 1.200 dinara za članove Sindikata. Može se koristiti u terminima za građanstvo, a to je ponedeljak 7-19h, utorak 7-10h i 12-19h, sreda 7-18h, četvrtak 7-9h, 12-16h i 17-19h, petak 7-19h, subota 9-13h i 14-15h. Admninistrativna zabrana za bazen je na drugoj strani u dokumentu ispod.
  • Kombinovano korišćenje kardio teretane i bazena. – 12 termina u roku od 30 dana od dana izdavanja kartice. Administrativna zabrana se potpisuje na mesec dana i iznosi 1.500 dinara za članove Sindikata. Kardio teretana se može koristiti svakog dana osim nedelje u terminu od 07.00-21.00, a bazen u gore navedenim terminima za građanstvo. Administrativna zabrana se nalazi na trećoj strani dokumenta ispod.
  • Fitnes – od nedavno je moguće i koristiti prednosti grupnog vežbanja, koje važe za maksimalno 12 termina u roku od 30 dana od dana izdavanja kartice. Administrativna zabrana se potpisuje na mesec dana i iznosi 1.000 dinara za članove Sindikata i nalazi se na četvrtoj strani dokumenta ispod.
Bazen na Starom DIFu

Napominjemo da jedan termin u trajanju od 60 minuta, kao i da članska karta važi na donosioca, ali da se plaćanje takođe vrši putem administrativne zabrane. Zainteresovani članovi treba da se jave svojim sindikalnim predstavnicima Sindikalne organizacije Direkcija Pošte “Srbija”, kako bi im bile obezbeđene članske karte.

Administrativnu zabranu možete preuzeti ispod. Naglašavamo da su administrativne zabrane za sve četri varijante u istom dokumentu, da su poređane u redu u kojem su predstavlje, što se vidi i prema iznosu, te da obratite pažnu kada štampate i popunjavate, kako ne bi ste odštampali i popunili pogrešnu.

Administrativna zabrana Stari DIF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.