Fit pass

Održan je sastanak SO Direkcije sa predstavnicima Fit pass-a. Njihova ponuda je sledeća:

Fit pass nudi mesečnu karticu za vežbanje u vežbaonicama sa kojima ima potpisan ugovor (preko 400 u Beogradu). Može se vežbati po jednom dnevno tokom svih 30 ili 31 dan u mesecu. Najveći broj aktivnosti se ne doplaćuje, osimu slučaju aktivnosti koje su ekskluzivne (masaže, saune…). Kartica je personalizovana i može je koristiti samo osoba na koju glasi. Uz prethodnu prijavu deteta/dece, Vašu karicu mogu korsititi deca do 14. godina, uz Vašu pratnju i uz prethodno ograničenje da je jednog dana moguće samo jednom vežbati.

Spisak vežbaonica i aktivnosti (teretane, fitne, ples, atletika, borilački sportovi, mačevanje, dečiji programi, plivanje…) možete pogledati na njihovom sajtu: fitpass.rs/. Takođe, postoji Fit pass aplikacija za čije korišćenje Vam je potrebna članska kartica FIt pass-a, a koja Vam omogućava da pronađete najbližu vežbaonicu prema Vašoj trenutnoj lokaciji.

Cena jedne kartice ne bi bila veća od 2000 dinara. Nakon izjašnjenja zainteresovanih članstva znaćemo pravu cenu. nakon toga, po istoj ceni može se uzeti još jedna kartica (npr. za starije dete – preko 14. godina, roditelje ili partnera). Ove usluge se mogu koristiti i u drugim gradovima u Srbiji (spisak je dat na sajtu). Na sajtu se nalaze i kompletne informacije o vežbaonicama (termini, doplate, opis aktivnosti). Više detalja ćemo imati uskoro. Zbog toga molimo sve zainteresovane da se jave svom sindikalnom predstavniku ili tehničkom sekretaru SO Direkcije Dragani Kukobat, kako bi mogli da utvrdimo tačan broj zainteresovanih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.