Fit pass

Održan je sastanak SO Direkcije sa predstavnicima Fit pass-a. Njihova ponuda je sledeća:

Fit pass nudi mesečnu karticu za vežbanje u vežbaonicama sa kojima ima potpisan ugovor (preko 400 u Beogradu). Može se vežbati po jednom dnevno tokom svih 30 ili 31 dan u mesecu. Najveći broj aktivnosti se ne doplaćuje, osimu slučaju aktivnosti koje su ekskluzivne (masaže, saune…). Kartica je personalizovana i može je koristiti samo osoba na koju glasi. Uz prethodnu prijavu deteta/dece, Vašu karicu mogu korsititi deca do 14. godina, uz Vašu pratnju i uz prethodno ograničenje da je jednog dana moguće samo jednom vežbati.

Više o tome

Sajt sindikata i sajtovi drugih sindikalnih organizacija

SO Direkcije je do skoro bila jedina sindikalna organizacija koja je imala svoj sajt, gde je objavljivala informacije od interesa za članove. Trudili smo se da prenesemo glavne informacije vezane za sindikalni rad, da vas poštedimo tračeva, sindikalnih borbi i rasprava, ili informacija vezanih za specifične probleme sa kojim se druge sindikalne organizacije u okviru sindikata sreću u svom radu. Pokušali smo se da promovišemo potrebu za sindikalnim okupljnanjem i sindikalnom zaštitom navodeći primere iz razvijenih zemalja.

Više o tome

Kuda na prolećni izlet

Svake godine SO Direkcije organizuje dvodnevni ili trodnevni izlet u zemlji ili inostranstvu. Ovi izleti su prilika da se obiđu delovi naše sadašnje i/ili bivše zemlje koje do sada nismo posetili, da vidimo nove gradove, crkve, manastire, prirodne lepote, reke, planine, da pešačimo, planinarimo, da se družimo i da sve to bude svojevrsni sindikalni tim bilding.

Fotografija sa raniih izleta
Fotografija s prethodnih izleta – manastir Žiča
više o tome

FEST 2020

48. FEST – SKUPLJAČI EMOCIJA, održava se od 28. februar – 8. mart 2020.

Ovogodišnje izdanje FEST-a održava se u znaku legendarnog Bekima Fehmijua, koji nas je pre tačno deset godina napustio. Slogan festivala glasi u skladu sa omažem ovog velikog glumca – Skupljači emocija. Ovogodišnji FEST, 48. po redu će otvoriti film Otac Srdana Golubovića.

48. FEST – Skupljači emocija

Svečano zatvaranje biće održano u Kombank dvorani, a tom prilikom čuveni holivudski glumac, Džon Malkovič, izvešće muzičko-scenski performans pod nazivom “Muzički kritičar.” Mira Banjac, Kosta Gavras i Džon Malkovič ovogodišnji su laureati nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti.

Raspored karata po sindikalnim organizacionim celinama možete preuzeti OVDE.